logo
امروز : شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۲:۱۷
[ شناسه خبر : ۵۳۷۹۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیر آموزش و پرورش ابهر:

شریف‌آباد ابهر صاحب دبیرستانی نو می‌شود

شریف‌آباد-ابهر-صاحب-دبیرستانی-نو-می‌شود
مدیر آموزش و پرورش ابهر از احداث دبیرستان ۱۲ کلاسه حضرت رقیه (س) و تصویب مجموعه‌ای از طرح‌های توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس شهرستان خبر داد.

سید داود ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ از تصویب مجموعه‌ای از تصمیمات مهم برای توسعه فضاهای آموزشی، تأمین تجهیزات و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام این شهرستان در پنجمین جلسه شورای آموزش و پرورش خبر داد.

بیشتر بخوانید

وی با اشاره به مهم‌ترین مصوبات این جلسه اظهار کرد: یکی از اقدامات مهم، تخریب و احداث دبیرستان ۱۲ کلاسه حضرت رقیه(س) در منطقه شریف‌آباد ابهر است که با هدف نوسازی فضای آموزشی و فراهم‌کردن محیطی ایمن، استاندارد و مناسب برای دانش‌آموزان این مدرسه انجام خواهد شد.

ویمدیر آموزش و پرورش شهرستان ابهر افزود: در راستای توسعه فضاهای ورزشی دانش‌آموزان نیز مقرر شد ۶ زمین چمن مصنوعی در سه شهر ابهر، هیدج و صائین‌قلعه احداث شود تا زمینه برای گسترش فعالیت‌های ورزشی و تربیت‌بدنی دانش‌آموزان بیش از پیش فراهم شود.

وی با بیان اینکه در حوزه تجهیزات آموزشی نیز با تأمین ۱۰ میلیارد تومان تجهیزات آموزشی موافقت شد، تأکيد کرد: این اعتبار در کنار ۱۰ میلیارد تومان کمک نماینده شهرستان از محل اعتبارات در اختیار نماینده، ظرفیت مناسبی برای تجهیز و ارتقاء امکانات مدارس ابهر ایجاد خواهد کرد.

ابراهیمی همچنین از اختصاص ۳ میلیارد تومان برای تأمین تجهیزات گرمایشی و تحویل ۲۰ هزار مترمربع ایزوگام برای مدارس شهرستان خبر داد و یادآور شد: این اقدامات نقش مهمی در ارتقاء ایمنی، بهسازی و استانداردسازی فضاهای آموزشی خواهد داشت.

وی با اشاره به ضرورت حرکت مدارس به سمت آموزش‌های نوین تصریح کرد: بر اساس مصوبات این جلسه، ۲ میلیارد تومان تجهیزات هوشمندسازی آموزشی نیز به مدارس شهرستان اختصاص خواهد یافت تا زیرساخت‌های فناوری و امکانات مورد نیاز برای آموزش‌های نوین تقویت شود.

مدیر آموزش و پرورش ابهر در ادامه به موضوع کانون فرهنگی و تربیتی شهید الهیاری اشاره کرد و متذکر شد: وضعیت این مجموعه از نظر فنی مورد بررسی قرار خواهد گرفت و پس از ارزیابی کارشناسی، در صورت نیاز نسبت به تخریب و بازسازی کانون اقدام می‌شود.

وی تسریع در تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی شهرستان را از دیگر محورهای مورد تأکید این جلسه عنوان کرد و افزود: رفع مشکلات فضاهای آموزشی و تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه‌تمام، از اولویت‌های آموزش و پرورش شهرستان است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ابهر خاطرنشان کرد: مجموعه این مصوبات، گامی مهم در مسیر نوسازی مدارس، توسعه فضاهای ورزشی، تجهیز مدارس، ارتقای ایمنی و تکمیل پروژه‌های آموزشی شهرستان ابهر محسوب می‌شود و امیدواریم با اجرای به‌موقع این تصمیمات، بخش قابل‌توجهی از نیازهای زیرساختی آموزش و پرورش شهرستان برطرف شود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر